Omlægning

noegle

Er du lige flyttet i ny lejlighed? har du mistet en nøgle? En omlægning giver dig nye nøgler til din lås, uden du behøver købe nye låse. Der kan være mange gode grunde til at lægge sin lås om, men uanset hvorfor, kan vi hjælpe dig hos Sesam Låse. Vi kender låsene i København og på Østerbro, hvor vi har eksisteret siden 1938.

Der kan være god grund til at omlægge sin lås. F.eks. dækker din forsikring som udgangspunkt ikke, hvis du får stjålet ting fra din lejlighed, uden der er synlige tegn på indbrud. Har du mistet en taske med både nøgler og legitimation, har du som udgangspunkt 24 timer til at få omlagt låsen, hvis din forsikring stadig skal gælde.

Det samme gælder også, når du flytter i ny lejlighed. Så få omlagt låsen med det samme du overtager lejligheden, eller senest når alle håndværkere er ude og inden du rykker dine ejendele ind.

Kig ind til os på Østerbrogade 120 eller ring på 35 393939 for professionel rådgivning om låse og sikring. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.