Låsesmed Vesterbro

Brug for en låsesmed i nærheden af Vesterbro?

Står du og mangler en låsesmed på Vesterbro, så giv Sesam Låse et kald. Med vores centrale beliggenhed på Østerbro kan vi nemt og hurtigt komme dig til hjælp. Hos Sesam Låse har vi altid en ved telefonen, også uden for arbejdstiden. Det betyder, at du til enhver tid kan få hjælp af en af vores professionelle låsesmede, hvis du står med et akut problem.

Professionel hjælp ved akut problem

Skulle uheldet være ude, og du kommer hjem uden nøgler, eller endnu værre til en opbrudt dør, så kan situationen hurtig føles håbløs og utryg. Her er det vores højeste prioritet at hjælpe dig, så du igen kan føle dig tryg i dit eget hjem.

Når vi kommer ud, vurderer vi hurtigt situationen og skaden. I langt de fleste tilfælde vil vi kunne lukke din lås op uden yderligere skade. Skulle der alligevel blive brug for at genetablere en ny lås, så kan dette i langt de fleste tilfælde klares med det varelager, vi altid har i vores servicevogn.

Ved større og mere omfattende skader på dør og lås kan vi hjælpe med akutte og midlertidige reparationer, der kan holde, indtil skaden kan udbedres fuldstændig.

Ny lejlighed, ny lås?

Er du lige flyttet i ny lejlighed på Vesterbro, så tænker du nok, at det er en god ide at få låsen skiftet til en ny med nye nøgler. I så fald er det også noget, vi hos Sesam Låse kan hjælpe med. Først og fremmest er det dog en god ide at få på plads, om den bedste løsning er en helt ny lås, eller om en omlægning er en bedre ide.

En omlægning bevarer den gamle lås, men gør, at der skal bruges nye nøgler. Du får altså nye nøgler til dit hjem, men uden at skifte hele låsen.

Har du spørgsmål, eller står du og har brug for vores hjælp, så giv os et kald på telefon 35 39 39 39. Du kan også besøge os i vores butik på Østerbro eller udfylde kontaktformularen her, så ringer vi dig op hurtigst muligt.