Låsesmed Søborg

Sesam Låse – din hjælp til en låsesmed nær Søborg

Bor du eller har du erhverv i Søborg, og mangler du en låsesmed, så kan vi hos Sesam Låse hjælpe dig med det samme. Som en del af Mejlshede Gruppen dækker vi i dag hele Københavnsområdet med vores faglærte, låsesmede, elektrikere, smede og tømrer. Sesam Låse er ikke kun til, når du har smækket dig ude – vi kan også hjælpe med f.eks. dørspioner, brevskilte, navneskilte, alarmer, pengeskabe og meget andet.

Opsætning af alarmer

Går du og overvejer at få sat alarmer op, enten i hjemmet eller i erhvervet? Hvis svaret er ja, så tilbyder vi professionel vejledning og gode råd til hvilken type alarm, som vil passe bedst til dit behov. Vi leverer og installerer også alarmerne. Hos Sesam er vi registrerede alarminstallatører, så du roligt kan føle dig tryg, velvidende om, at vi gør vores arbejde ordentligt.

Der er mange gode grunde til at alarmer er en god investering. Den mest åbenlyse er selvfølgelig den nedsatte risiko for indbrud, men vidste du også, at flere og flere forsikringsselskaber giver rabat, hvis du har alarmer installeret?

Vores butik på Østerbro

Sesam Låse har siden vores start i 1938 haft butik på Østerbro. Butikken ligger på Østerbrogade 120, og her står vi altid klar til at give dig professionel rådgivning om låse og sikring. Vi tør godt love, at vi grundet vores mange års erfaring og konstante fokus på forbedring, kan tilbyde dig service i topklasse. Vi kender vores kunder godt og ved, at tre at de vigtigste faktorer inden for vores fag er hurtig, god og tryg service.

 

Hvad end du står i en akut situation, hvor du har brug for vores service her og nu eller blot har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 35 39 39 39. Du kan også udfylde kontaktformularen her, og så vil vi ringe dig op hurtigst muligt.