Låsesmed Rødovere

Brug for en låsesmed i Rødovre?

Bor du i Rødovre, og mangler du en god låsesmed? Hvis svaret er ja, så er Sesam Låse et rigtig godt bud på det, du leder efter. Med vores placering på Østerbro i København kan vi nemt og hurtigt komme ud og hjælpe dig i Rødovre. Da vi i dag er en del af Mejlshede Gruppen dækker vi hele Københavnsområdet med vores faglærte låsesmede, elektrikere, smede og tømre.

Professionel rådgivning

Hos Sesam Låse er det vigtigt for os, at vores kunder får den bedste service og føler sig trygge ved os og det arbejde, vi udfører. Vi giver derfor gerne professionel rådgivning om, hvilken løsning som er den bedste i den situation, du står i.
Trænger du f.eks. til en ny lås, så guider vi dig gerne i, hvilken lås der vil passe bedst til din dør og dit behov. Vi kan også hjælpe med at vurdere, om det er en ny lås der er behov for, eller om problemet kan klares med en omlægning til nye nøgler.

Døgnvagt

Skulle du have brug for hjælp uden for almindelig arbejdstid, kommer Sesam Låse dig også gerne til undsætning. Vi har altid en døgnvagt på, som du kan komme i kontakt med på vores telefonnr. 35 39 39 39. Så skulle det ske, at du kommer hjem en sen aften og mangler dine nøgler eller endnu værre har haft indbrud, så kommer vores vaghavende låsesmed ud og løser problemet, så du kan føle dig tryg.

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp, så giv os et kald på telefonen eller kom ind forbi vores butik på Østerbro. Her finder du blandt andet også vores udvalg af dørspioner, brevskilte og navneskilte, og så kan vi naturligvis også fremstille helt nye nøgler ud fra de gamle slidte. Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.