Låsesmed Østerbro

Din lokale låsesmed er tættere på, end du tror

Vi har haft butikken til huse midt på Østerbro siden 1936, og vi kender derfor områdets låse bedre end nogen andre. Søger du en lokal låsesmed på Østerbro, er Sesam Låse uden tvivl både det bedste og mest oplagte valg for dig, der bor på Østerbro. Vi har et erfaringsgrundlag der overgår de fleste, og kobler man det sammen med vores engagerede og kompetente låsesmede, giver vi dig de bedste forudsætninger for at få løst dine problemer.

Har du låst dig selv ude af lejligheden? Fortvivl ikke – vi er lige i nærheden

Vores centrale placering på Østerbro gør, at vi i løbet af ganske kort tid, vil kunne være klar til at assistere dig med oplukning af døren – døgnet rundt! Hvis ikke du har akut brug for vores hjælp, så kan du enten komme forbi butikken eller ringe til os. Vi sender gerne en af vores dygtige låsesmede forbi, så du kan få identificeret og løst de problemer, der måtte være.

Har du endnu ikke været forbi vores butik?

Kom hellere end gerne ned forbi butikken på Østerbrogade 120, og lad os få en snak om dine ønsker og behov. Butikken ligger lige over for Østerbro Svømmehal og Østerfælled Torv.

Vi er eksperter i at rådgive vores mange kunder i området, og vi kan helt sikkert også give dig nogle gode råd med på vejen. Vi tilbyder selvfølgelig også fræsning af nye nøgler på vores specielle computerstyrede

nøglefræsemaskine, og du finder desuden et spændende udvalg af pengeskabe, alarmer, låse, navneskilte og en hel masse andet.