Låsesmed København

Lokalt kendskab og ekspertise på højeste niveau

Bor du i København, og har du brug for en låsesmed, så er Sesam Låse uden tvivl det mest oplagte valg. Vi har hver dag udkørsler i hele Københavnsområdet, så vi har et stort indblik i alle former for låseopgaver i dit nabolag. Vores lokale kendskab betyder, at vi ved lige præcis, hvilke løsninger der kan passe til dit hjem, og vi vil gå langt for at gøre dig tilfreds.

Den rigtige rådgivning kan gøre en stor forskel

Tilmed gør vi os ekstra umage for at forsyne vores kunder med den bedste rådgivning, så de til enhver tid er rustet til at træffe den mest fornuftige løsning til deres specifikke behov. Vi er altid parate til at yde en ekstra indsats, når det gælder sikringen af dit hjem.

Vi står til rådighed, når du har brug for os

Har du tabt nøglen i byen, og ligger den eneste ekstranøgle inde i skabet? Hjælpen er tæt på! Ring til os, og lad os hjælpe dig med oplukningen af din hoveddør. I langt de fleste tilfælde vil vi kunne være klar hos dig inden for blot 30 minutter. Størstedelen af vores oplukningsopgaver klarer vi hurtigt og effektivt helt uden at ødelægge hverken dør eller lås. Skulle det alligevel blive nødvendigt med genetablering af det ene eller andet, så kan vi klare det meste på stedet med hjælp fra vores kørende lager i servicevognen.

Tager du turen inde fra København forbi Østerbro, så kom et smut forbi vores butik og lad os tage en snak om dine ønsker og behov.