Låsesmed København NV

Brug for en låsesmed nær København NV?

Står du og har brug for en låsesmed i København NV eller omegn, så giv os hos Sesam Låse et kald. Vi tilbyder service døgnet rundt og bestræber os på at være ude hos dig inden for 30 minutter. Hos Sesam Låse kan vi naturligvis hjælpe dig med oplukning af lås i tilfælde af, at du har smækket dig ude eller tabt din nøgle, men vi tilbyder også andre services.

Omlægning

Der kan være mange grunde til, at det er en god ide at få sin lås lagt om. Har du f.eks. mistet din taske med nøgler og diverse legitimation, har du som udgangspunkt 24 timer til at få din lås omlagt, ellers dækker din forsikring ikke i tilfælde af indbrud. Måske er du bare flyttet ind i en ny lejlighed? Lige meget hvad grunden er, så kan Sesam Låse hjælpe. Vi kender låsene i og omkring København NV og på Østerbro, hvor vi har haft vores butik siden 1938.

Opsætning af alarm

Hos Sesam Låse er vi registrerede alarminstallatører. Vi kan derfor både hjælpe med opsætning og levering af alarmer. Hvad end det er i hjemmet eller i forbindelse med erhverv, du ønsker at få alarmer sat op, så kan du være sikker på, at det bliver gjort ordentligt, så det virker i tilfælde af, at uheldet er ude.

Hurtig, god og tryg service

Hos Sesam Låse kender vi vores kunder godt, og vi ved, at de vigtigste værdier i vores fag er at levere hurtig, god og tryg service. Derfor er vi det bedste valg, hvis du står og mangler en låsesmed i København NV, hvor servicen skal være top. Med udgangspunkt i vores mange års erfaring kan vi garantere, at arbejdet bliver gjort ordentligt, så du står tilbage med et tilfredsstillende resultat. Kom forbi vores butik på Østerbro, giv os et kald eller lad os ringe dig op, så vi kan få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.