Låsesmed København K

Låsesmed nær København K

Mangler du en låsesmed nær København K, så er Sesam Låse det naturlige valg. Med vores centrale placering på Østerbro i København kan vi nemt og hurtigt komme dig til undsætning. Står du f.eks. og har tabt din nøgle, skal du blot give os et kald på tlf. 35 39 39 39, så kører vi ud. Vi har døgnvagt, så du altid kan få fat på os lige meget, hvornår på døgnet du står i problemer.

Hurtig løsning med minimum skade

Oftest vil vi kunne være hos dig i København og omegn inden for en halv time. Når vi kommer ud til dig, vil vi vurdere, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og gøre minimum-skade på lås og dør. De fleste låse kan vi lukke op uden at ødelæge noget, men hvis det skulle ske, at vi er nødt til at bore i låsen, kan vi i langt de fleste tilfælde genetablere en ny lås på stedet med det varelager, vi har i vores servicevogn. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om at stå tilbage med en smadret lås.

God service og erfaring

Siden vores start i 1938 har vi fokuseret på, at servicen skal være i top. Vi vægter vores kunders tryghed meget højt, og vi ved, at en af de vigtigste værdier inden for vores fag er at levere god, hurtig og tryg service. Vi er i dag en del af Mejlshede Gruppen, hvilket gør, at vi har mulighed for at yde en endnu bedre og bredere service for vores kunder.
Hos Sesam Låse gør vi os ikke kun i oplukning af låse. Har du f.eks. brug for hjælp til omlægning og ny lås, reparation af låse eller opsætning af alarmer, så er vi også det sikre valg. Kom forbi vores butik på Østerbro, giv os et kald, eller lad os ringe dig op, og så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig.