Låsesmed Hvidovre

Specialister i låsearbejde nær Hvidovre

Hvis du bor i nærheden af Hvidovre, og du søger en låsesmed, så er Sesam Låse det helt rigtige valg for dig. Vores faglærte og yderst professionelle låsesmede kører rundt med servicevognen i hele Københavnsområdet, og vi slår gerne ruten forbi netop dig.

Fleksibilitet og troværdighed

Vi udfører alt inden for låsearbejde, herunder oplukning når din nøgle er forsvundet, omlægning hvis du er flyttet i en ny lejlighed, reparation af eksisterende låse eller installering af nye. Vi er desuden registrerede alarminstallatører, hvis du har brug for specialsikring af dit hjem ud over det sædvanlige. Vi er stedkendte i Hvidovreområdet både med hensyn til låsetyper og indbrudsmetoder, så vi på den måde kan tilbyde dig de bedste betingelser, når du skal vælge din lokale låsesmed.

Vi tilbyder en unik service, du ikke finder tilsvarende

Den almindelige borger har kun sjældent kontakt med låsesmeden, og derfor er det vores mærkesag at yde den bedste service, der kan opstøves på markedet. Vi er altid glade for at være behjælpelige med vores ekspertise og håndværk, og vi sætter en ære i at kunne videreformidle de gode råd, vi igennem årtiers arbejde har samlet sammen. Vi foretager altid en grundig rådgivning med dig som kunde, så du står ekstra stærkt, når der skal vælges nye låseløsninger til hjemmet.

Kommer du alligevel forbi Østerbro? Så kom ind forbi butikken og hør mere om dine muligheder inden for optimering, udskiftning og reparation af låse.