Låsesmed Hellerup

Leder du efter en låsesmed nær Hellerup? Prøv Sesam Låse

Den tætte afstand til Hellerup fra os på Østerbro betyder, at vores folk i marken hurtigt kan komme forbi til et eftersyn hos dig, en reparation eller udskiftning af en lås. Vi garanterer, at du hos Sesam Låse får et helt og aldeles gennemtestet kvalitetsprodukt, så du ikke længere behøver at være bekymret for dine låse og sikringen af hjemmet. Vi prioriterer nemlig vores kunders individuelle ønsker meget højt, og derfor er vi altid villige til at gå den ekstra mil, for at få en opgave helt i vinkel.

Alt fra nøglekopier til integrerede alarmsystemer

Hos Sesam Låse kan vi være behjælpelige med både store og små opgaver. Vi udfører alt lige fra fremstilling af nye nøgler på vores computerstyrede fræsemaskine og til implementering af hele alarmsystemer i dit hjem. Vi ved om nogen, at den rigtige sikring er det mest essentielle værn mod uindbudte gæster, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – uanset om det drejer sig om små eller store opgaver.

Et professionelt team med indsigt i branchen

Med hjælp fra vores faglærte personale er dine låse i sikre hænder. Hele vores team er opsat på konstant at stå til rådighed for dig, og vi kan med vores mange år i branchen helt sikkert give dig nogle gode råd med på vejen. Vi har desuden et stort lokalkendskab i Hellerup, så vi kan give den bedste rådgivning. Er der noget, du er i tvivl om med hensyn til sikringen af dit hjem, eller har du et specifikt spørgsmål omkring din lås, så kom endelig ind forbi butikken på Østerbro eller giv os et kald på telefonen. Vi er altid glade for at kunne hjælpe!