Låsesmed Gentofte

Sesam Låse nær Gentofte – En låsesmed tæt på dit nabolag

Bor du i Gentofte, så er Sesam Låse på Østerbro det oplagte valg for dig. Vi prioriterer nemlig dine ønsker og behov allerhøjest, og vi bestræber os på at levere en service ud over det sædvanlige. Vi er stolte af at kunne præsentere et produkt over for vores kunder, som vi kan stå inde for hele vejen igennem. Det gælder alt lige fra råmaterialer og kundekontakt til installation og efterservice.

Fra problemerkendelse til færdig løsning – det går hurtigere end du tror

Der kan være mange situationer, hvor man som boligejer- eller lejer får brug for en låsesmed. Oftest forbindes det akutte behov med en forsvundet nøgle, men hos Sesam Låse er vi også eksperter i større omlægninger eller installation af alarmsystemer. Uanset hvilket problem du ønsker løst i forbindelse med låse eller sikring, så kan vores kompetente og veluddannede personale helt sikkert hjælpe dig.

Et gennemtænkt koncept med mange årtiers erfaring

Siden 1938 har vi serviceret vores kunder på bedste vis, og derfor kan vi fortsat være behjælpelige med alt inden for låse og sikring til dine døre. Ud over vores fysiske højkvalitetsprodukter inden for blandt andet låse, cylindre, alarmer og dørspioner, er en af vores kernekompetencer desuden rådgivning. Vi ved nemlig, at den rigtige professionelle rådgivning kan være afgørende for, at du får sikret dit hjem bedst muligt. Med vores kendskab til lokalområdet i Gentofte, kan vi selvfølgelig rådgive efter de konkrete forhold.

Så er du i tvivl om hvorvidt dine gamle låse lever op til de moderne krav eller overvejer du eksempelvis at få installeret en alarm – så tøv ikke med at tage kontakt til os.