Sesam Låse – låsesmeden for dig der bor på Frederiksberg

Hvis du bor på Frederiksberg og har brug for en låsesmed, som med garanti kan give dig kvalificeret hjælp og en god service til en ordentlig pris, så vil Sesam Låse helt sikkert være det rigtige valg for dig. Hos Sesam Låse holder vi til på Østerbro, så der er ikke langt fra Frederiksberg til vores låsesmed. Hos Sesam Låse har vi efterhånden rigtig mange års erfaring. Vi har nemlig eksisteret siden 1938, hvor vi lige siden har hjulpet vores kunder med nye låse, alarmsystemer, indbrud og meget mere, så vores kunder kan vende hjem til en sikker lejlighed. Uanset, om du har brug for at få skiftet låsen i din nye lejlighed, eller du gerne vil sikre alle dine værdigenstande med et effektivt alarmsystem, så står vi altid klar til at hjælpe dig her hos Sesam Låse. Sesam Låse er altså din låsesmed på Frederiksberg.

Hos Sesam Låse er det vores vigtigste opgave at give dig den bedst mulige service, så du altid får en god oplevelse hos os, uanset om det gælder omlægning af nøgler eller hjælp til en midlertidig reparation efter et indbrud.  Derfor kan du være sikker på, at alle vores medarbejdere er yderst kvalificerede, og at de altid står klar til at yde dig den bedst mulige hjælp, uanset hvad du har brug for hjælp til, når det gælder låse og alarmsystemer. Uanset hvad du har brug for hjælp til, er vi altid klar til at hjælpe dig her hos Sesam Låse. Så kom forbi vores butik på Østerbrogade 120 eller ring til os på 35 39 39 39, så hjælper vi dig godt på vej.

Vores døgnvagt giver kvalificeret hjælp hele døgnet

Det er aldrig sjovt at komme hjem efter en lang dag på arbejde for at finde ud af, at man er kommet til at låse sig selv ude af sin lejlighed. Og lige så frustrerende er det at komme hjem fra en dejlig ferie for at finde ud af, at døren er blevet brudt op, og der har været ubudne gæster. I sådanne situationer har man ofte brug for akut hjælp og ønsker ikke at vente flere timer på at kunne komme ind eller få lavet de nødvendige reparationer. Derfor har vi hos Sesam Låse en døgnvagt. Med vores døgnvagt kan du få hjælp alle døgnets timer, når uheldet er ude, og du har akut brug for hjælp. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid ringe på 35 39 39 39, så er vores låsesmed på vagt klar til hurtigt at give dig besked om eventuel ventetid, og så bliver du ringet op, så snart hjælpen er på vej.

Uanset om du har brug for akut hjælp, eller du gerne vil have udskiftet en lås eller installeret et alarmsystem, er vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning, så du finder den løsning, som er den rigtige for dig.