Alarm

Hvorfor installere et alarmsystem?

Går du med overvejelser om at få installeret et alarmsystem, men har du ikke fået gjort noget ved det? Her får du tre gode grunde til at få installeret en alarm både på din arbejdsplads og i hjemmet. De fleste alarmsystemer kan i dag styres fra din PC, tablet eller telefon, så du nemt og hurtigt kan følge med i, hvad der sker, når du ikke er der. Derudover er der flere og flere forsikringsselskaber, som giver rabat, hvis du har alarmer installeret og er du erhvervsdrivende er det ofte et direkte krav. Sidst men ikke mindst begrænser du naturligvis risikoen for indbrud, og vigtigst af alt, hvis uheldet er ude, kan du hurtigt begrænse omfanget af skaderne.

De forskellige alarmsystemer

Der findes en del forskellige alarmsystemer. Nogle egner sig bedst til erhverv, hvor andre egner sig bedst til privaten. Er du erhvervsdrivende, står der et sikringskrav i din police, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal man tage stilling til, hvordan man ønsker, at alarmsystemet skal reagere, hvis først det opfanger uregelmæssig aktivitet. Nogle systemer er koblet til en kontrolcentral, som ved alarm ringer dig op og spørger om du selv vil tage dig af det, eller om de skal sende en vagt. Andre systemer sender dig og dem, du vælger, en sms og/eller et telefonopkald direkte fra selve alarmen. Fælles for alle systemerne er, at de begynder at hyle for dermed at alarmere naboer og skræmme tyvene væk. Du skal derfor tage stilling til, hvilket system, du mener, vil passe bedst til dit formål.

Lad Sesam installere din alarm

Når du har taget den endelige beslutning og er klar til at få dit nye alarmsystem installeret, er det en god ide at få det gjort ordentligt. Med et alarmsystem er der flere dele, som skal spille sammen, for at du får den optimale effekt ud af dine alarmer. Derfor anbefaler vi, at du får professionel hjælp til opsætning af dine alarmer i stedet for at forsøge at gøre det selv. Det ville jo i sidste ende være ærgerligt, hvis alarmen ikke virker i tilfælde af, at uheldet en dag skulle være ude. Hos Sesam Låse er vi registrerede alarminstallatører, og vi leverer alarmer til både private og erhverv.

Hør mere ved at ringe i dag på 35 393939!